.

Thursday 27 December 2012

Lidl Netherlands

Analyseer de historie, ontwikkeling en groei van de onderneming De geschiedenis van Lidl begint in 1930. In digital audiotape jaar intelligencet Josef Schwarz een partner in Südfrüchte Grosshandel Lidl & Co. Dit bedrijf is opgericht door Ludwig Lidl, een gepensioeneerde leraar en is een groothandel in fruit. Dhr. Schwarz ontwikkeld het bedrijf verder naar een algemene voedsel groothandel. Vanaf 1977, onder leiding van Dieter Schwarz(de zoon van Dhr. J. Schwarz) gaat de onderneming zich mee focussen op de zogenaamde discount-markten, grotere supermarkten en exchange and carry groothandel concepten. De eerste Lidl winkel opent in 1973, wat een kopie was van het concept digital audiotape de Aldi reeds gebruikte. Tegen 1977 heeft (de winkel) Lidl 30 filialen. Het probleem van Dieter Schwarz was echter dat hij de naam Lidl wegens rechten niet zomaar mocht gaan voeren. Zijn eigen naam zou vrij vertaald worden naar Zwarte markt, iets wat vanzelfsprekend niet een goede perceptie van de klant op zal roepen. Daarom koopt hij de rechten voor de naam Lidl voor slechts special K marks(ong. €510,-). Tegenwoordig is de volledige naam Lidl Stiftung & Co. KG, en behoort tot de holding Schwarz, waar ook Kaufland en Handelshof(Duitse Hypermarkten) toe behoren. In Nederland bestaat Lidl sinds juli 95, met haar hoofdkantoor in Huizen(NH).
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Hoewel men in Nederland aanwezig is sinds 1995, opende de eerste winkel 2 jaar later pas in Uden. Binnen het hoofdkantoor zijn de volgende afdelingen gevestigd: -Hoofddirectie -Administatie -Personeelszaken -Inkoop -Automatisering -Vastgoed Daarnaast heeft men in Nederland inmiddels 4 distributiecentra, welke zijn gelokaliseerd in Tiel, Heerenveen, Etten-Leur en Zwaag. Deze 4 centra zijn verantwoordelijk voor de aansturen en bevoorrading voor alle winkels in Nederland. Bovendien huurt Lidl een distributiecentrum in Hazeldonk. Dit districentra word gebruikt voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt. Dit centra wordt hoogstwaarschijnlijk gesloten... If you want to get a copious essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment